Jobcoaching | Mental Coaching

Lifecoaching | Rouwcoaching

samen naar duurzame participatie

Investeren in je medewerkers

Bedrijven/organisatie zijn heel terecht steeds meer bereid om te investeren in hun belangrijkste kapitaal; de medewerkers. Hoe houd je je medewerkers en je teams gemotiveerd en geestelijk en lichamelijk fit? Hier is vaak nog een wereld te winnen.
Verberkt Coaching biedt maatwerktrajecten aan waarbij inzichtelijk wordt gemaakt hoe het is gesteld met de duurzame participatie van medewerkers/teams. En vooral wat er nodig is om te verbeteren op het gebied van kennis, ontwikkeling, gedrag, gezondheid, zingeving, kortom: duurzame participatie.

Als manager heb ik veel ervaring opgedaan met de inzet van coaches. Het getuigt van goed werkgeverschap om uiterst zorgvuldig om te gaan met je belangrijkste werkkapitaal. Immers, de medewerkers zijn de kurk waarop een organisatie drijft. In een wereld die continu in beweging is en continu verandert, beweegt en verandert jouw organisatie natuurlijk mee. En dat is niet altijd gemakkelijk bij te benen voor iedereen. Als manager heb je niet altijd de gelegenheid om elk individu en elk team hierin de begeleiding te geven die ze nodig hebben. Dat kan leiden tot onbegrip, frustratie, tegenwerking, ziekte, burn-out klachten etc.

profielfoto Mens & Relatie

Herken je het bovenstaande en wil je hulp of ondersteuning bij onderwerpen als:

wacht dan niet langer en neem contact met mij op

Mijn werkwijze

Verberkt Coaching - particulieren

Aan de slag?

Neem vrijblijvend contact met me op voor meer informatie.