Over mij

Anne-marie

Even voorstellen

Ik ben een professional met 35 jaar werkervaring, waarvan ruim 15 als leidinggevende en manager. In deze jaren heb ik geleerd dat ik het allerliefst bezig ben met het begeleiden en helpen van mensen. Door dit inzicht belandde ik op een kruispunt in mijn carrière. Om mijn eigen duurzame participatie te waarborgen besloot ik het roer om te gooien en mijn droom te verwezenlijken; het opzetten van een eigen coachpraktijk.

De laatste jaren heb ik een post HBO opleiding tot professional coach afgerond, een jaarpractitioner certificaat in NLP behaald,en een certificaat tot coach positieve gezondheid.
Ik werk volgens de richtlijnen van de International Coach Federation. Dit betekent o.a. dat ik me houd aan de (ethische) gedragsregels van de ICF, en dat ik met opleidingen, intervisie en supervisie mijn vaardigheden en kennis up to date houd.

Als coach daag ik mijn cliënten op een heel concrete manier uit om zelf tot nieuwe of hernieuwde inzichten te komen. Op die manier (her)nemen cliënten hun eigen verantwoordelijkheid en de regierol. Ik ben van nature geïnteresseerd in mensen. Hoe kan ik vastgelopen individuen of teams weer op weg helpen, hoe kan ik individuen of teams weer motiveren, hoe kan ik blokkades helpen weg te nemen etc. Ik word er oprecht blij van als ik mensen en/of teams mag begeleiden in hun (persoonlijke) ontwikkeling, op weg naar duurzame participatie.

profielfoto Mens & Relatie
Verberkt Coaching - over mij

De mens Anne-marie

Om je een klein beetje een beeld te laten vormen over wie en wat ik ben heb ik enkele typeringen die bij mij passen op een rijtje gezet: mensenmens, verbinder, doorzetter, pragmatisch, nuchter, optimist, warm, creatief, oplossingsgericht, luisterend.

Al sinds jaar en dag bedien ik mij van de volgende motto’s:
Als het niet kan zoals het moet, dan moet het zoals het kan.
Open, eerlijk en transparant.
Moed wordt beloond.
Het vermogen tot zelfregie vergroot je kansen op geluk.

Ik ben gelukkig met mijn kinderen en mijn man, mijn familie en vrienden. In mijn vrije tijd ga ik graag op reis, doe ik aan hardlopen, ski ik een week per jaar, en doe ik aan toneel. Ik hou van koken, lekker eten en drinken.

Aan de slag?

Neem vrijblijvend contact met me op voor meer informatie.