Cliëntbeleving

Wat zeggen anderen over Verberkt Coaching?

Enkele reacties van mijn cliënten

Anne-marie heb ik als coach leren kennen als open, warm en begripvol. Gedurende mijn re-integratie in het werkveld heeft zij altijd vanuit mijn mogelijkheden gekeken, passend bij mij als persoon. Haar bejegening is hierbij altijd luisterend, met een positieve insteek. Wat mij het gevoel gaf van compassie oftewel je te zien en te voelen als mens achter de ' ziekte'. Daarnaast is zij altijd bereid geweest om tijd vrij te maken, zodra ik haar nodig had. Ik ben dankbaar dat zij mij heeft mogen coachen tijdens deze periode.

A.F.

Voor mij als coachee was het, vooral tijdens de start van mijn coachingstraject, erg belangrijk een coach te vinden die ik het vertrouwen kon geven om met een open blik, en een “leeg hoofd” mij kon helpen/ondersteunen in mijn traject. Wat was ik dan ook blij verrast dat Anne-marie precies die persoon is die ik toen nodig had, een mooi mens met een warme persoonlijkheid. Het traject zelf werd erg professioneel uitgevoerd, er werd een duidelijke, correcte “intake” gemaakt, er was genoeg ruimte en tijd om mijn verhaal te doen.. Gedurende het gehele traject werd er op een correcte manier gespiegeld, gediscussieerd, nieuwe mogelijkheden besproken etc. Het voorstel tot het doen van enkele testen waaruit later bleek dat de ingeslagen weg correct was vond ik zelf ook prima. Het traject werd afgesloten met nog een tweetal nabesprekingen. Prima idee. Al met al heb ik het traject als erg waardevol ondervonden, en bij deze wil ik Anne-marie dan ook ontzettend bedanken.

P.B.

Het coachingstraject met Anne-marie heb ik als heel prettig ervaren. Er was veel persoonlijke aandacht en ondersteuning. Op momenten dat het nodig was kreeg ik net de oppepper die ik nodig had om weer goede moed te krijgen. Wat al na relatief korte tijd heeft geresulteerd in een nieuwe uitdaging.

K.L.

Anne-marie is een lieve vrouw en zeer empatisch. Bij haar voelde ik me meteen op mijn gemak doordat ze zelf heel open is. Ze benoemt niet alleen de beperkingen maar wat er WEL mogelijk is. Ze weet je te motiveren en ze support je hierin!

N.J.

Anne-marie heeft me duidelijk laten inzien dat de oplossingen in mezelf zitten; De vragen die ik heb, de doelen die ik wil bereiken en de manieren waarop. Na dit traject heb ik eindelijk het vertrouwen dat ik weet in welke richting ik me wil ontwikkelen.

E.v.B.

Vanaf het begin is Anne-marie enthousiast geweest over mijn –toen nog hele vage- plannen. Na de eerste sessie ben ik die concreet gaan maken en ze heeft dat altijd gestimuleerd omdat ze zag dat het mij echt blij maakte.

E.D.

Anne-marie heeft mij heel bewust even uit de actie gehaald, en mij zo de ruimte gegeven om even stil te staan bij wat nu echt mijn hulpvraag was. Ze stelt duidelijke, verhelderende vragen en durft te confronteren en uit te dagen. Daar heb ik heel veel aan gehad.

L.J.

Ze zet tegenover negatieve associaties van mij een positief beeld vanuit vertrouwen Ze vraagt door, helpt me zaken concreet te maken, randverschijnselen los te laten en tot de kern te komen. Ze geeft de antwoorden niet voor mij. Ze stimuleert, is nieuwsgierig en stelt de juiste vragen.

R.v.d.M.

Anne-marie legt de bal continue terug over proces en uitvoering van stappen ; zij wees mij op de meerwaarde van het maken van “afspraken met mijzelf” in plaats van “voornemens maken”.

M.B,

Anne-marie stuurt aan op het maken van concrete stappen, het vastleggen daarvan en komt er ook telkens op terug. Anne-marie vroeg telkens wat ík nodig had om de nodige stappen te ondernemen.

I.S.

Gelijkwaardige communicatie met respect voor elkaar. Stelt goede vragen en reflecteert op wat zij hoort en ziet. Spiegelt goed op mijn eigen gedrag, hierdoor ontstond er bij mij een betere bewustwording van mijn eigen rol. Ze stuurt ook op ruimte voor reflectie en zelfinzicht, en doet dit op een natuurlijke en respectvolle wijze.

R.P

Aan de slag?

Neem vrijblijvend contact met me op voor meer informatie.